Ρολό Ζωγραφικής αυτοκόλλητο 30x200cm, Γοργόνες

ADH916

New product

€11.00

Προσωρινά μη διαθέσιμο

Διασκεδάστε ζωγραφίζοντας με το ρολό ζωγραφικής Coloring Roll της Online. Αυτοκόλλητο ρολό 200εκ που μπορείτε να το κολλήσετε και να ξεκολλήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια, περιμένει να το ζωγραφίσετε.

Ιδανικό για ταξίδια και ζωγραφική στο σπίτι.

Η ζωγραφική είναι διασκεδαστική, η ζωγραφική σε ένα ρολό χρωματισμού ακόμα περισσότερο! Απλά στερεώστε το αυτοκόλλητο ρολό ζωγραφικής για παιδιά 30 x 200 cm με μοτίβο με γοργόνες σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χρωματίστε και αφαιρέστε το χωρίς να αφήσετε υπολείμματα. Περιλαμβάνει 10 χρωματιστά μολύβια, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως. Ιδανικό για παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν και να δημιουργήσουν σπουδαία αριστουργήματα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το ρολό χρωματισμού για παιδιά έρχεται με θέμα γοργόνες που εγγυημένα θα ενθουσιάσει τους μικρούς θαυμαστές. Ένα τέλειο δώρο για να απασχολούν τα παιδιά και να αναπτύσσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες. Ιδανικό για παιδικά πάρτι γενεθλίων, παιδικές δραστηριότητες σε πάρτι, γάμους κ.λπ.

Το ρολό ζωγραφικής μπορεί να κολληθεί σε μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών, π.χ. τραπέζι ή πάτωμα, και απλά να αφαιρεθεί ξανά μόλις τελειώσει η διασκέδαση του χρωματισμού. Αυτό σας επιτρέπει να ζωγραφίζετε ελεύθερα χωρίς να γλιστράει η ταπετσαρία ή να αφήνει υπολείμματα.

Με το ρολό ζωγραφικής παρέχονται 10 υπέροχα χρωματιστά μολύβια. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι έτοιμα με μία παραγγελία και η περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει αμέσως.

61045/6

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια