Edison ρομπότ v3.0 προγραμματιζόμενο

KIT991

New product

€59.50

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Γιατί το Edison;

Το Edison είναι ένα προγραμματιζόμενο ρομπότ σχεδιασμένο να αποτελεί έναν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πόρο STEM για διδασκαλία προγραμματισμού και ρομποτικής σε μαθητές από 4 έως 16 ετών.

Αποτελεσματική, συναρπαστική και απολαυστική εκπαίδευση προγραμματισμού

Το Edison βοηθά στην ανάπτυξη ουσιαστικής υπολογιστικής σκέψης, προγραμματισμού υπολογιστών και εκπαίδευσης του 21ου αιώνα με έναν συναρπαστικό, πρακτικό τρόπο.

Σχεδιασμένο για το περιβάλλον της τάξης, τα ρομπότ Edison είναι ανθεκτικά, δεν έχουν χαλαρά μέρη για διαχείριση, είναι επαναφορτιζόμενα και χάρη στο συμπαγές τους μέγεθος, είναι εύκολα στην αποθήκευση. Το Edison λειτουργεί αμέσως έτοιμο για χρήση, πλήρως συναρμολογημένο με όλους τους αισθητήρες έτοιμους για χρήση. Δεν υπάρχει λογισμικό για εγκατάσταση ή διαχείριση, καθιστώντας εύκολη τη χρήση του Edison με διαφορετικούς τύπους συσκευών και πλατφόρμες, όπως φορητούς υπολογιστές, Chromebook και tablet.

Ένας ρομπότ ανά μαθητή είναι εφικτός με το Edison

Η ύπαρξη επαρκούς εξοπλισμού για κάθε μαθητή είναι κρίσιμη και η διδασκαλία κωδικοποίησης δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ρομπότ Edison έχουν οικονομικές τιμές, προσιτές για εκπαιδευτικούς. Σχεδιασμένα για σχολεία, βιβλιοθήκες, χώρους δημιουργίας και συλλόγους.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις ή συνδρομές για τα ρομπότ Edison. Όλες οι γλώσσες προγραμματισμού του ρομπότ Edison είναι δωρεάν για απεριόριστους χρήστες και δεν απαιτείται εγγραφή για πρόσβαση στα περιβάλλοντα προγραμματισμού. Ομοίως, όλα τα εκπαιδευτικά υλικά του Edison (συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων και των οδηγών δασκάλου) είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. 

Μαθήματα

Εκπαίδευση προγραμματισμού για όλες τις ηλικίες και επίπεδα δεξιοτήτων

Οι ρομποτικές δυνατότητες του Edison μπορούν να ξεκλειδωθούν εύκολα μέσω απλών προγραμμάτων barcode. Παιδιά ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών μπορούν να αρχίσουν να εξερευνούν τον προγραμματισμό και τη ρομποτική χρησιμοποιώντας τα μοναδικά barcode για να ενεργοποιήσουν προκαθορισμένα προγράμματα.

Οι μαθητές μπορούν στη συνέχεια να προχωρήσουν σε τρεις διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού καθώς αυξάνονται οι δεξιότητές τους, εργαζόμενοι από κωδικοποίηση τύπου drag-and-drop με εικονίδια, μέσω κωδικοποίησης με μπλοκ και σε κωδικοποίηση με κείμενο.

  • Barcode και τηλεχειριστήριο: ηλικίες: 4+ με βοήθεια ενηλίκου
  • EdBlocks: γραφική γλώσσα: ηλικίες: 7+
  • EdScratch: γλώσσα Scratch: ηλικίες: 10+
  • EdPy: γλώσσα Python: ηλικίες: 13+

Εκπαίδευση STEM για να ενθουσιαστείτε

Το Edison είναι ένας ολοκληρωμένος εκπαιδευτικό εργαλείο STEAM που έχει σχεδιαστεί για να δώσει ζωή στον προγραμματισμό. Χάρη στο επεκτάσιμο ρομποτικό σύστημα του Edison, το οποίο λειτουργεί με το σετ κατασκευής EdCreate και οποιοδήποτε άλλο σύστημα κατασκευής συμβατό με τα LEGO, το ρομπότ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προγραμματιζόμενη βάση για μια απίστευτη ποικιλία μηχανικών και STEM έργων.

Αξιοποιήστε τη πλήρη ευελιξία του Edison μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων μαθητών και σχεδιαστικών προκλήσεων που ανοίγουν ευκαιρίες για τους μαθητές να εξερευνήσουν μια σειρά δεξιοτήτων στα μαθηματικά, τις επιστήμες, τη κριτική σκέψη, τη μηχανική, τη σχεδίαση και πολλά άλλα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Edison μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, όπου παρέχεται δωρεάν υλικό στο www.meetedison.com

Edison V3 vs Edison V2

Ο Edison V3 αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον Edison V2, προσφέροντας νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που τον καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ακολουθούν οι κύριες διαφορές:

1. Μπαταρία:

  • Edison V3: Διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, εξαλείφοντας την ανάγκη για συνεχή αντικατάσταση μπαταριών και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του ρομπότ.
  • Edison V2: Χρησιμοποιούσε μπαταρίες μιας χρήσης, οι οποίες έπρεπε να αντικαθίστανται τακτικά.

2. Προγραμματισμός:

  • Edison V3: Υποστηρίζει πιο ευέλικτο και γρήγορο προγραμματισμό μέσω USB, επιτρέποντας την άμεση σύνδεση με τον υπολογιστή ή το tablet.
  • Edison V2: Ο προγραμματισμός γινόταν μέσω ηχητικών εντολών, μια διαδικασία που ήταν πιο χρονοβόρα.

3. Λειτουργικότητα:

  • Edison V3: Προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες, όπως πιο ακριβή ανίχνευση γραμμής και βελτιωμένη ανίχνευση εμποδίων.
  • Edison V2: Ενώ ήταν ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο, ο V3 προσφέρει ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων.

4. Σχεδιασμός:

  • Edison V3: Διαθέτει έναν ελαφρώς ανανεωμένο σχεδιασμό, με μικρές βελτιώσεις στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα.
  • Edison V2: Ο σχεδιασμός του V2 ήταν ήδη πολύ καλός, αλλά ο V3 προσφέρει μια πιο σύγχρονη αισθητική.

Συνολικά, ο Edison V3 αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση που καθιστά την εκμάθηση του προγραμματισμού και της ρομποτικής ακόμη πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική.

Τι περιλαμβάνει το κουτί;

  • 1 x ρομπότ Edison με εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία
  • 3 x πέλματα (1 x προσαρτημένο στο ρομπότ, 2 x εφεδρικά πέλματα που βρίσκονται στη συσκευασία)
  • 2 x τροχοί (προσαρτημένοι)
  • 2 x ελαστικά (προσαρτημένα)

EDR001

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια