Καμβάς με σχέδιο Mandala 22x32cm Ελέφαντας

CNV670

New product

€9.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Για όποιον θέλει να μεταφέρει την τέχνη του από τη σελίδα στον καμβά, το σετ ζωγραφικής για ενήλικες από το ONLINE είναι ό,τι πρέπει. Ο καμβάς 22 x 32 cm με το εντυπωσιακό μοτίβο του ελέφαντα αποτελεί την ιδανική βάση για ένα έργο τέχνης μικρής κλίμακας που περιμένει να ζωντανέψει με χρώμα. Ένα ιδανικό δημιουργικό δώρο για ενήλικες.

Η Μάνταλα για ενήλικες δεν είναι "ζωγραφική με αριθμούς", αλλά μια ζωγραφική εικόνα που μπορεί να σχεδιαστεί ελεύθερα σε οποιοδήποτε χρώμα. Παρόμοια με μια μαντάλα, τα χρώματα μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις σας. Ένα μοτίβο, 1000 δυνατότητες.

Ο καμβάς ζωγραφικής φτάνει στο σπίτι σας ήδη τεντωμένος σε ένα πλαίσιο με τεντώματα. Μετά τη ζωγραφική, το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα μπορεί να κρεμαστεί απευθείας στον τοίχο και να το θαυμάσετε.

Το δημιουργικό σετ για ενήλικες περιλαμβάνει 6 μαρκαδόρους με πινέλο σε έντονα χρώματα. Αυτά επιτρέπουν ακριβείς πινελιές και είναι ιδανικά για την επιφάνεια του καμβά, οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνετε για τα κατάλληλα σκεύη.

61043/6

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια