Ξύλινo Τριπλό Εκπαιδευτικό παιχνίδι με αριθμούς και παζλ

WOT311

New product

Matchboard 3 σε 1 Εκπαιδευτικό παιχνίδι - Διασκέδαση και μάθηση για παιδιά

Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι Matchboard 3 σε 1 είναι η τέλεια επιλογή για να προσφέρει στα παιδιά διασκέδαση και μάθηση. Με ευέλικτο και διαδραστικό σχεδιασμό, διεγείρει τη λογική σκέψη, τις προοδευτικές κινητικές δεξιότητες και τη γνωστική ανάπτυξη με παιγνιώδη τρόπο.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Το παιγνίδι με τα σπίρτα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να παίζουν με το παιχνίδι:

Πλήρες περιεχόμενο: Το παιχνίδι περιέχει 1 πίνακα με 10 μανταλάκια και 75 υποδοχές, οι οποίες περιλαμβάνουν δαχτυλίδια και παζλ.

Αυτή η ποικιλία κομματιών επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν διαφορετικούς τρόπους συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης του παιχνιδιού, προωθώντας τη δημιουργικότητα.

Ιδανικό μέγεθος: Με διαστάσεις 34x14x7 εκατοστά, το παιχνίδι είναι συμπαγές και εύχρηστο, καθιστώντας το κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Διασκέδαση και μάθηση: Αυτό το παιχνίδι προσφέρει μια εκπαιδευτική εμπειρία, διεγείροντας τη γνωστική ανάπτυξη του παιδιού.

Θα μπορέσει να δημιουργήσει αμέτρητες τροποποιήσεις με τα κομμάτια, τοποθετώντας τις καρφίτσες στους δακτυλίους και λύνοντας τα παζλ. Επιπλέον, το παιχνίδι βοηθά στη βελτίωση της λεπτής κινητικότητας, στην αναγνώριση σχημάτων και πυρήνων και στη λογική κρίση.

Ανθεκτικότητα και ασφάλεια: Το εκπαιδευτικό παιχνίδι Matchboard 3 σε 1 είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά, που εγγυώνται την ανθεκτικότητά του. Έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, με στρογγυλεμένες άκρες και μη τοξικά υλικά.

Αυτό το παιχνίδι είναι μια εξαιρετική επιλογή για γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία.

216293

Ηλικίες 3+
Αριθμός Παικτών 1+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια